Share |

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Γεώργιος Αλαϊάδης - Επιστολή στον Πρωθυπουργό,και σε όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Και στάλθηκε τόσο στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όσο και σε όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σήμερα.
Για αυτή την επιστολή, τοποθετήθηκα και στην εκπομπή του κου Ιωάννη Ντάσκα «ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ» στις 15 Ιουλίου .στον τηλεοπτικό σταθμό CANNEL 9

ΑΠΟ Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών
Σπίθα Νέας Πεντέλης – Πεντέλης - Μελισσίων

Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό

Κύριε Πρωθυπουργέ,
η απόφασή σας να μας οδηγήσετε στην πόρτα του ΔΝΤ, είναι μία πολιτική που θα αλλάξει για πολλά χρόνια την ζωή μας, πολύ πέρα από την δική σας θητεία.
Πριν τις εκλογές μας είχατε υποσχεθεί ότι έχετε έτοιμες λύσεις και κατείχατε τον τρόπο για το πώς θα βρείτε τα απαιτούμενα χρήματα για να μας βγάλετε από την κρίση. Μετά τις εκλογές ζητήσατε τη βοήθεια της παγκόσμιας αγοράς, αλλά υπό όρους. Μας ελέγχουν, αποφασίζουν και αυτοί για εμάς.
Έτσι αναγκάζεστε να αυξήσετε ξανά το Φ.Π.Α. τους έμμεσους και άμεσους φόρους, τους ειδικούς φόρους, μειώνεται τους μισθούς και μας γυρίζεται πολλά χρόνια πίσω.
Και μας το ζητάτε επιτακτικά, για το καλό της χώρας μας. Θα δεχόμουν προσωπικά την πρότασή σας, να υποστούμε τα πάνδεινα, να θυσιαστούμε για το καλό της χώρας μας, των παιδιών μας, για το μέλλον μας, αλλά ενάμιση χρόνο μετά εξακολουθούμε να βλέπουμε ότι τα έσοδα υστερούν, η τρύπα μεγαλώνει, από εδώ και εμπρός δεν ξέρω ποιος θα μπορεί να πληρώνει τους φόρους που εσείς κάθε μέρα σχεδιάζεται. Και ενώ οι εταίροι μας λένε ότι έχουμε πτωχεύσει ότι πρέπει να γίνει  αναδιάρθρωση του χρέους μας, υπάρχουν και κάποιοι που λένε να πάμε να κουρευτούμε, εσείς τα αποκλείεται όλα αυτά
Δεν μας είπατε όμως τι θα γίνει εάν τα νέα μέτρα σας δεν πετύχουν.
Αυτή τη φορά δεν είμαστε διατεθειμένοι να βιώσουμε τους νέους αποτυχημένους πολιτικούς σας σχεδιασμούς.
Γι’ αυτό σας ζητούμε να διαλέξετε μεταξύ δύο έντιμων πολιτικών αποφάσεων :
α) ή να παραιτηθείτε αφού το ψήφισμα της 29ης Ιουνίου όχι μόνο είναι άκυρο καθώς τουλάχιστον ένας βουλευτής σας ψήφισε θετικά υπό τον φόβο της ίδιας του της ζωής, αλλά γιατί το ζητά επιτακτικά ο λαός.
β) να μας εγγυηθείτε εσείς προσωπικά, ότι η πολιτική σας αυτή θα πετύχει. Δεν θέλουμε απλά τον λόγο της τιμής σας, θέλουμε να ορκιστείτε ως σύγχρονος Samurai, ότι αν αποτύχετε θα πρέπει θα πάρετε πάνω σας όλη την ευθύνη και ότι θα αυτοκτονήσετε.
Ειδάλλως αν δεν υποστείτε την αυτοτιμωρία, τότε θα πρέπει να οδηγηθείτε σε λαϊκό δικαστήριο από τους πολίτες.
Αν αποδεχτείτε την πρότασή μας, τότε θα αδειάσουν οι πλατείες, εάν δεν την αποδεχτείτε, τότε εμείς θα είμαστε εκεί και κάποια στιγμή που δεν θα αργήσει πολύ, η δημοκρατία θα επιβληθεί όλων και ξέρετε γιατί? Γιατί αυτή την φορά ο λαός είναι ενωμένος και απαξιώνει το υπάρχον πολιτικό σύστημα που στηρίζουν όλα τα κόμματα.  
Κύριε Πρωθυπουργέ εσείς φαίνεται όχι έχετε κότσια και μάχεστε σθεναρά κατά των Ελλήνων, χρησιμοποιείτε όλα σας τα μέσα.
Μας χτυπάτε βάναυσα και μας αποκαλείται μέσω των οργάνων σας, όπως του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δημήτρη Ντούμα,  πρεζάκηδες, χαοτικούς, πρόστυχες γυναίκες, ξεπεσμένους συνδικαλιστές, χούλιγκαν, σκίνχεντς και το κάθε «καρυδιάς καρύδι».
Εμείς κύριε Πρωθυπουργέ, είμαστε απλώς Έλληνες πολίτες.
Και πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι μου κύριε Πρωθυπουργέ, ο δικός σας Υπουργός Οικονομικών (γιατί δικός μας δεν είναι) Ευ.Βενιζέλος μίλησε για  «ασύμμετρες απειλές» και παραδέχτηκε την διαφαινόμενη "επιλεκτική" χρεοκοπία που δεν θα πρέπει να μας τρομάζει.
Ποιος σας είπε ότι μας τρομάζει η χρεοκοπία, η πολιτική σας μας τρομάζει κύριε Πρωθυπουργέ.
Επιπλέον, ο κος Ευ. Βενιζέλος μας εξήγησε τι σημαίνει ο όρος "εμπράγματες εγγυήσεις", με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση του χρέους επαναγορά ομολόγων, αρκεί να βρει ποιοι έχουν στα χέρια τους τα 150 δισ. του ελληνικού χρέους, προκειμένου να αρχίσει η διαπραγμάτευση με τους κατόχους των ομολόγων και ότι σήμερα αποδεικνύεται πόσο πολύ πιο περίπλοκο είναι το πρόβλημα από ότι είχε εκτιμηθεί…..
Όταν εμείς σας τα λέγαμε στην πλατεία κύριε Πρωθυπουργέ, εσείς δεν μας πιστεύατε, νομίζατε ότι σας κάναμε πλάκα.
Τι θα κάνετε κύριε Πρωθυπουργέ με την 6η δόση, τι θα ξεπουλήσουμε? την ελπίδα μας?
Αααα, όχι, αυτή δεν την δίνουμε σε κανέναν. Δεν την δώσαμε στους Ξέρξεις, δεν την δώσαμε στους Τούρκους, δεν την δώσαμε το ΄40, δεν θα χαρίσουμε την ελπίδα μας σε σας. Ζούμε με την ελπίδα να πάρουμε πίσω όλα όσα εσείς δώσατε τόσο εύκολα.
Εμάς δεν μας τρομάζουν ούτε τα τανκς…
Η δύναμή σας ήταν η ψήφος μας. Τώρα δεν την έχει κανένας σας. Τώρα είμαστε εμείς ισχυροί και εσείς αδύναμοι
Όταν εσείς ψηφίζατε, εμείς ειρηνικά διαμαρτυρηθήκαμε ……και σεις μας χτυπήσατε.
Τώρα εμείς σας παρακολουθούμε, νιώθετε την αναπνοή μας και δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας, αν δεν φύγετε όλοι σας.
«Η τήρηση του Συντάγματος
επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»
το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος των Ελλήνων έχει ήδη ενεργοποιηθεί 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
·        Το ύφος της επιστολής μας είναι κάτω από την αγανάκτηση που νιώθουμε για τις επιλογές σας, αλλά διατυπωμένο με ήθος.
·        Ο αγώνας μας θα είναι πάντα ειρηνικός, καθώς η βία φέρνει ως αποτέλεσμα μόνο την βία.
·        Αφού είχαμε στείλει την επιστολή αυτή στον δημοσιογράφο Ιωάννη  Ντάσκα την περασμένη Τετάρτη, τώρα δικαιωνόμαστε και ηθικά αφού σήμερα ο Υπουργός σας κος Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Κοινωνία ώραMega", στο γνωστό τηλεοπτικό  κανάλι  έκανε τις εξής δηλώσεις :
1.      Ονόμασε ως δημαγωγικό το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν" της προεκλογικής σας τοποθέτησης ενώ γνωρίζατε  ότι δεν υπήρχαν", είπε χαρακτηριστικά., άρα δεν είχατε την εντολή από τον λαό για την ψήφιση του Μνημονίου  του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου.  
2.      Ο κ. Λοβέρδος συμπλήρωσε ότι "την κακή νοοτροπία που υπάρχει τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετία του ‘80", δηλαδή το ΠΑΣΟΚ του πατέρα σας.
3.      Και τέλος ο υπουργός σας ανέφερε "ορθά επιβάλλαμε τα μέτρα και ορθά αγανάκτησαν και οι πολίτες", ενώ συνεχίζοντας είπε πως "δείχνουν ότι έχουν καλύτερο μυαλό από τους πολιτικούς (σας ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ, αλλά δυστυχώς όταν ο άλλος έχει δίκιο, δεν είναι σωστό να τον χτυπάς).
·        Η πιο παραπάνω τοποθέτησή μας για την ακυρότητα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού νόμου είναι συνέπεια των δηλώσεων του Αλέκου Αθανασιάδη, που εάν ο βουλευτής σας ψεύδεται, στην προσπάθειά του να προστατευτεί από το μένος των πολιτών για την επιλογή του, θα πρέπει να διαγραφεί από βουλευτής και να διωχτεί ποινικά, για διασπορά ψευδών ειδήσεων οι οποίες βάλουν κατά του κοινοβουλευτισμού, αλλά και κατά της δημοκρατίας. Εάν δεν ψεύδεται, τότε αφού έχει εκβιαστεί, μιλάμε για κοινοβουλευτική τρομοκρατία, οπότε και για υπάρχουσα πια άλωση του δημοκρατικού πολιτεύματός μας. Ή το πρώτο συνέβη ή το δεύτερο. Μετά τις δηλώσεις του κου Αθανασιάδη, δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση ούτε από την Κυβέρνηση αλλά ούτε και από τα άλλα κόμματα. Δεν είναι εσωτερικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, αλλά του δημοκρατικού κοινοβουλευτισμού. Βεβαίως η δήλωσή του ότι οι απειλές για την ζωή του, δεν το επηρέασαν στην απόφασή του, μοιάζουν μάλλον αστείες.  Πρέπει να τοποθετείται προσωπικά για αυτό το θέμα κύριε Πρωθυπουργέ, καθώς είναι πολύ σοβαρό θέμα.
.

Μετά τιμής
Γεώργιος Αλαϊάδης
Τηλ επικοινωνίας 210-6138264   693-6000000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου