Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Δώστε την Ελπίδα. Στην Ελλάδα. Και στην Ευρώπη. Υπογράψτε στα ελληνικά εδώ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑÏΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
-Δια του Προέδρου τηςΚύριοι,

Θεωρείται σκληρή διαπίστωση, πως η Ευρώπη, με απεχθείς συμφωνίες, έχει συστήσει τοκογλυφικές σχέσεις, έναντι της Ελλάδας (και των άλλων κρατών). Τα επιτόκια δανεισμού, με τα οποία, η Τρόϊκα, δανείζει την Ελλάδα, είναι πολλαπλάσια από εκείνα που δανείζονται τα Κράτη-δανειστές. (Η Γερμανία, δανείζεται η ίδια με 0,25 και στη συνέχεια δανείζει την Ελλάδα με 5%). Η κρίση στην Ελλάδα, γίνεται αιτία ανεπίτρεπτου πλουτισμού των Κρατών-εταίρων. Τούτο, συμβαίνει σε πλήρη άρνηση της κοινοτικής αλληλεγγύης και κατ’ επικράτηση του οικονομικού κανιβαλισμού, κατά κράτους-μέλους. Τέτοιες καταστάσεις, συνιστούν ύψιστο κίνδυνο για τις αξίες της Ευρώπης.


ΙΙ. Οι λύσεις που δίνονται με τα «σχέδια διάσωσης», ΔΕΝ είναι βιώσιμες για την Ελλάδα. Και γενικώτερα, για το Ευρωπαϊκό οικονομικό οικοδόμημα. Τα δάνεια στην Ελλάδα, με εξοντωτικό επιτόκιο, γεννούν μεγαλύτερο χρέος. Και προκαλούν τον εκτροχιασμό κάθε δημόσιας λειτουργίας.

ΙΙΙ. Η Ελλάδα και ο πληθυσμός της, έχουν περιέλθει σε μεγίστη βία. Οι Ελληνικές αρχές, υποτάσονται στους πιστωτές. Αυτοί, καταλύουν την δημοκρατική τάξη. Ο Λαός, φτωχοποιείται εξαντλητικά. Μειώνονται οι συντάξεις και οι μισθοί. Καταργούνται οι κοινωνικές παροχές. Απολύονται μαζικά οι εργαζόμενοι. Διογκώνεται η ανεργία. Οι πολίτες οδηγούνται σε αυτοκτονίες.

ΖΗΤΟΥΜΕ ως Ευρωπαϊοι πολίτες, αριθμού ενός εκατομμυρίου και άνω, κατά το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, να εισάγετε ψήφιση νόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος: 1. Θα καθιερώνει για τα κράτη μέλη, τον θεσμό της Κατάστασης Ανάγκης. Όταν συγκεκριμένα τίθενται σε κίνδυνο οι δημοκρατικοί θεσμοί και η εθνική κυριαρχία και απειλείται η οικονομική επιβίωση του πληθυσμού και η εθνική αξιοπρέπειά του, οι πιστωτές δεν πληρώνονται. Τα χρέη διαγράφονται. Σε κάθε περίπτωση, αναστέλλονται μονομερώς. 2. Θα επιτρέπει σε κάθε κράτος μέλος, τον μονομερή λογιστικό έλεγχο, κάθε χρέους του. Κατ’ αυτόν, θα ελέγχεται η νομιμότητα, η ακρίβεια και οι συνθήκες ανάληψης και επιβολής του.


Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ

Δώστε την Ελπίδα. Στην Ελλάδα. Και στην Ευρώπη.
Υπογράψτε στα ελληνικά εδώ http://www.1millionsignatures.eu/?a=gr