Share |

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί ο Πρόεδρος της ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ?

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ο Πρόεδρος της ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 10/10/2012

1. Στείλτε το link http://letmefree.gr/?p=664 σε όλα τα blogs που θα βρείτε, και με e-mail σε όλες τις εφημερίδες, με το σχόλιο: 

'Παρακαλώ να ρωτήσετε δημόσια τον πρόεδρο της Βουλής κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ για ποιο λόγο δεν ανακοινώνει τη μήνυση κατα ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων, δεδομένου ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου του έχει διαβιβάσει τη ΜΗΝΥΣΗ από 10/10/2012. Απο τη στιγμή που θα την ανακοινώσει, αρκούν 30 βουλευτές για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία, οι οποίοι και υπάρχουν.' 

2. Στείλε την ίδια ερώτηση με συστημένη επιστολή σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. 

3. Κατάθεσε γραπτά την ιδια ερώτηση στα πολιτικά γραφεία της περιοχης σου ΝΔ/ ΠΑΣΟΚ /ΔΗΜΑΡ / ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ / ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ζητησε αριθμο πρωτοκόλλου ώστε να είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν. Το σχετικό έντυπο βρισκεται παρακατω. 

Για την Ελλαδα σημερα, 
Ντορα Κρητικοπουλου 


ΕΝΤΥΠΟ 

Προς τον προεδρο του κομματος ΝΔ Κο Α.Σαμαρα 
Προς τον προεδρο του κομματος ΠΑΣΟΚ Κο Ε. Βενιζελο 
Προς τον προεδρο του κομματος ΔΗΜΑΡ Κο Φ.Κουβελη 
Προς την Γ.Γραμματεα του κομματος ΚΚΕ Κα Α.Παπαρρηγα 
Προς τον προεδρο του κομματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κο Ν.Μιχαλολιακο
Προς τον προεδρο του κομματος ΣΥΡΙΖΑ Κο Α. Τσιπρα
Προς τον προεδρο του κομματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Κο Π. Καμμενο

Κυριε Προεδρε, 

Παρακαλώ να μας ενημερωσετε ειτε δημοσια ειτε με επιστολη σας: 

1. Εαν σκοπεύετε να ρωτήσετε δημόσια τον πρόεδρο της Βουλής κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ για ποιό λόγο δεν ανακοινώνει τη μήνυση κατα ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων, δεδομένου ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου του έχει διαβιβάσει τη ΜΗΝΥΣΗ από 10/10/2012. Απο τη στιγμή που θα την ανακοινώσει, αρκούν 30 βουλευτές για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία, οι οποίοι και υπάρχουν.

2. Εαν έχετε σκοπό να επιτρέψετε στη δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της, δεδομένου ότι η ΒΟΥΛΗ ενεργεί σαν εισαγγελικό όργανο όσον αφορά την άρση της βουλευτικης ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου. 

3. Εάν γνωρίζετε τις ποινικές ευθύνες που προβλέπονται για κατάχρηση εξουσίας στην περίπτωση παράλειψης της δίωξης των υπαιτίων. 

Ονοματεπώνυμο και Υπογραφή σας.

Copyright © 2012 Ντορα Κρητικοπουλου, All rights reserved. 
Ντορα Κρητικοπουλου 

Our mailing address is: 
Ντορα Κρητικοπουλου
Χαριλαου Τρικουπη 99
ΑθηναΑττικη ΤΚ 11473
Greece

Add us to your address boo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου