Share |

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πατριωτικό Μέτωπο-Πυρηνικά και απειλές made in USA.


Αθήνα, 5 Απριλίου 2013
Πυρηνικά και απειλές made in USA.
Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Η φωνή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, κάπου στις ΗΠΑ, ακούγονταν τρομοκρατημένη: Σβήστε με αμέσως από τους παραλήπτες του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
Είχε προηγηθεί πριν μερικούς μήνες επίσημο αίτημα της American on Line (AOL), προς τον ΟΤΕ, να διαγράψουμε μαζικά τους παραλήπτες των μηνυμάτων του Πατριωτικού Μετώπου, οι οποίοι προέρχονται από τις ΗΠΑ.
Φυσικά το βαθύ αμερικανικό κράτος, γνωρίζει καλά τον υπογράφοντα. Ιδιαίτερα από την εποχή που συμμετείχε στην επιτροπή κατά των βομβαρδισμών του Νικαραγουάνικου Puerto Korinto από σκάφη της CIA και ακόμη χειρότερα για αυτούς: Από την εποχή που συμμετείχε, σε καίριο μάλιστα πόστο, στην διαδικασία της παράδοσης του Σερβικού Σαράγεβο, στα χέρια των ΝΑΤΟικών εγκληματιών. (Το μίσος τους για τον υπογράφοντα χτύπησε κόκκινο, όταν τους ανακοινώθηκε πως «δεν θα τους παραδώσουμε τη σερβική συνοικία Grbavica», και πως «θα την κρατήσουμε με δυνάμεις του Ρήγα Φεραίου». Της Πατριωτικής Οργάνωσης που διεύθυνα στη Σερβική Δημοκρατία, με έδρα το Σερβικό Σαράγεβο).
Η άποψή τους πως «και που αναπνέει ο Βιτάλης, πολύ του είναι», έχει ήδη διαποτίσει και τα εγχώρια αμερικανοειδή γερμανοτσολιάδικου τύπου, τα οποία κατοικοεδρεύουν στο υ-ΠΡΟ-ΠΟ, και κατά την ταπεινή μου άποψη, θα πρέπει να ξηλώσουν το εθνόσημο με τη γαλανόλευκη από το μανίκι τους.
Αναρωτιέμαι ωστόσο αγαπητοί μου, ως πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, ως Έλληνας Πατριώτης, ως βαθύτατα Δημοκρατικός άνθρωπος, ως – αν θέλετε - ένας άνθρωπος που ξόδεψε τη ζωή του για τις οικουμενικές ιδέες της Ελευθερίας, της Αξιοπρέπειας, του δικαιώματος των Λαών για Αυτοδιάθεση, πολλές φορές - καλώς ή κακώς - και με το όπλο στο χέρι:
Τούτοι οι εγκληματίες, ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά, για να χτυπήσουν – τα πυρηνικά όπως λένε – του όντως δικτάτορα, Κιμ Γιονγκ-ου. Με τη ψεύτικη και ψευδεπίγραφη δικαιολογία του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας», (war on terror), που ξεκίνησε ο ψυχωτικός υιός Bush.
  • Δεν τους ενδιαφέρει αν θα υπάρξει διάχυση πυρηνικών.
  • Δεν τους ενδιαφέρει πόσοι από τους πάμπτωχους και πάνισχνους πολίτες της Βόρειας Κορέας, (γυναικών και παιδιών συμπεριλαμβανομένων), θα… αεριοποιηθούν.
  • Δεν τους ενδιαφέρει καμία απολύτως συνέπεια από την σχεδιαζόμενη πράξη τους: Μόλυνση του περιβάλλοντος, τερατογεννέσεις όπως στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, το άνοιγμα ακόμη της πόρτας της κόλασης για γενικότερη πυρηνική σύρραξη (όπως κυνικά λέει το διεθνές καθήκιον που ακούει στο όνομα Χένρυ Κίσσιγγερ).
Αναρωτιέμαι λοιπόν, φωναχτά αν θέλετε: Εγώ, ο τελευταίος έστω των πολιτών, δεν έχω καμιά ευθύνη για το έγκλημα το οποίο σχεδιάζουν;
Τι θα πω στα παιδιά μου, στις γενιές που έρχονται:
Φτύστε ελεύθερα στον τάφο μου. Εντάξει, δεν μπορούσα να σηκώσω όπλο απέναντι σε όλα αυτά τα τέρατα, αλλά μια λέξη δεν βρήκα να πω, όταν έβλεπα το κακό να έρχεται;
Ε όχι λοιπόν συμπολίτες και συμπατριώτες μου: Αφού μου θίγουν το βασικότερο των δικαιωμάτων που μου έδωσε ο καλός Θεός, να υπάρχω και να ανασαίνω κάτω από τον ήλιο του, θα φωνάξω, θα θυμώσω, θα κάνω ότι μπορώ.
Όσο για τους τρομοκρατημένους Ελληνοαμερικανούς φίλους, οι οποίοι με καλή προαίρεση, επιχείρησαν σε πρώτη φάση να «με νουθετήσουν» και τώρα σε δεύτερη να «πηδήξουν από το καράβι» πανικόβλητοι (από τις απειλές προφανώς του Homeland Security), τους διαμηνύω πως δεν τους κατακρίνω. Τόσο μπορούν τόσο κάνουν.
Παράλληλα όμως, δεν μπορώ να μην συμπαραταχθώ δημόσια όπως οφείλω, με το Πατριωτικό Κίνημα των ΗΠΑ. Το οποίο ήδη αριθμεί εκατομμύρια πολίτες και έχει πια αποκτήσει φωνή στο πρόσωπο του πρώην Προεδρικού Υποψηφίου Ron Paul. Η οποία συνεπικουρείται πια από δυνατές φωνές όπως του Alex Jones, του Max Keiser και δεκάδων Αμερικανών Πατριωτών (πολιτών και πολιτικών), αλλά και οργανώσεων, που επικοινωνούν καθημερινά με το Πατριωτικό Μέτωπο, στηρίζοντας τον αγώνα του.
Ξέρετε κάτι συμπολίτες και συμπατριώτες μου: Το σκοτάδι, όσο βαθύ και αν είναι, διαλύει με μια μόνο φλογίτσα. Έστω και αν αυτή προέρχεται από ένα κεράκι φτηνό, των δέκα μόνο λεπτών.
Όσο λοιπόν παραμένω θεματοφύλακας σε αυτό το κεράκι, που λέγεται Πατριωτικό Μέτωπο, τη φλογίτσα αυτή, θα φροντίζω να παραμένει αναμμένη.
Γιατί πάνω και πέρα απ’ όλα,
«…Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, ό, τι είστε, μην ξεχνάτε, δεν είστε από τα χέρια σας μονάχα, όχι. Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν θα 'ρθούνε,  θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί».
Γιατί:
  • πάνω και πέρα από το ψωμί που είναι πια λειψό στο τραπέζι,
  • πάνω και πέρα από τα βάσανα που μας φόρτωσαν οι αλητήριοι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι λακέδες τους,
  • πάνω και πέρα από την δυστυχία και την κατάθλιψη που μας επέβαλαν,
  • πάνω και πέρα ακόμη και από την ίδια την ζωή μας,
αυτό το οποίο τρέμουν, είναι η αδούλωτη ψυχή μας.
Μην τους φοβάστε συμπολίτες συμπατριώτες μου: Τους γνωρίζω (όπως ίσως γνωρίζετε από το βιογραφικό μου), σε «επίπεδο κορυφής».
Πρόκειται για μια παρέα, εκπορνευόμενων σκουπιδιών. (They are just a bucket of prostitution garbage για να το πώς και αγγλικά, μπας και το καταλάβουν καλύτερα).
Το μόνο που χρειάζονται από μας, είναι ένα δυνατό φύσημα.
ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΟΥΣ.
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr 
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr 
allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου