Share |

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Νέα αποστολή του ΠΑΜ: Από τα χνάρια του Μ. Αλέξανδρου, έρχεται η ελπίδα.

Αθήνα, 16  Ιουλίου, 2013.  
Νέα αποστολή του ΠΑΜ: Από τα χνάρια του Μ. Αλέξανδρου, έρχεται η ελπίδα.
Αναχωρεί αύριο για Μέση Ανατολή, η κοινή αποστολή του Πατριωτικού Μετώπου, του Συνεταιρισμού Αλληλέγγυον και της νεοϊδρυθείσας Ελληνικής Τράπεζας Σπόρων.
Αυτή τη φορά, η όλη προσπάθεια θα επικεντρωθεί στη συλλογή των αρχαίων σπόρων, (ζειάς, έμμερ, όλυρας, κόκκινου καλαμποκιού, μικρού μαύρου καρπουζιού, αρωματικού πεπονιού κλπ κλπ), η φόρτωσή τους και η επιστροφή τους στην χώρα που τους φιλοξένησε για χιλιετηρίδες: Στην Ελλάδα των ακτών του Ομήρου.
Μόνοι μας, με τις δικές μας και μόνο δυνάμεις, χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά και από κανέναν και χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα (πχ... ψηφουλάκια), γράφουμε τη δική μας ιστορία.
Ακολουθούμε τα χνάρια του Μ. Αλέξανδρου και των προγόνων μας, απλά και μόνο για να δώσουμε ελπίδα σε μια χώρα και σε έναν Λαό, μέσα στη λαίλαπα της φασιστικής Νέας Τάξης, που τρώει τις σάρκες μας,απλά και μόνο για να αποδείξουμε πως μπορούμε να νικήσουμε.
Το μόνο που ζητάμε, είναι οι ευχές των απλών Ελλήνων, όλων αυτών που γνωρίζουν πώς να κρατούν αναμμένο το κεράκι της ιστορικής συνέχειας, της κληρονομιάς, των θυσιών των προγόνων μας. Αυτό το κεράκι, που μπορεί να είναι, «της μισής δραχμής», αλλά που για χιλιετηρίδες παραμένει αναμμένο, σε πείσμα των κομματόσκυλων, σε πείσμα των ιδιοτελών, σε πείσμα της αριστεροδέξιας κουρελαρίας τους.
Με την υπομονή, την επιμονή και το πείσμα μας, οι αρχαίοι σπόροι που ήδη φιλοξενήθηκαν με τις προσπάθειές μας, για πάνω από χίλια στρέμματα φέτος, στη Μάνα Ελληνική Γη, θα πλημμυρίσουν σε μερικά χρόνια, τους κάμπους, τα λιβάδια, τα οροπέδια, όλες τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της χώρας.
Γιατί πολύ απλά, αυτό είναι το δικό μας όραμα.
Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό.
Η Ελλάδα που πονάει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται.
Και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου