Share |

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ni Kappa- ΓΙΑ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ....


Αγαπητοί φίλοι.
            Από χρόνια τώρα έντιμοι πατριώτες αγωνίζονται να πετύχουν αυτά που  θα 'πρεπε να πράξουν  (αν ήσαν έντιμες και πατριωτικές) οι  εκάστοτε... "ελληνικές κυβερνήσεις" (?). Έτσι, καταγγέλλονται  αντισυνταγματικές νομοθεσίες,  κατατίθενται διαμαρτυρίες στην  Βουλή, μηνύονται πολιτικοί για  αισχροκέρδεια κ. ά. οικονομικά εγκλήματα, τα μηνύματα πάνε κι'  έρχονται, αλλά σύμφωνα με την σοφή παροιμία "...στου κουφού την   πόρτα όσο  θέλεις βρόντα".  Γι' αυτό μέχρι σήμερα δεν έχω δει (μήπως  έχετε δει εσείς;) κανένα αποτέλεσμα.
      Οι κομπινατζήδες και οι... αμακαδόροι εξακολουθούν να κυκλοφορούν  ανάμεσα στον λαό περνώντας το μήνυμα ότι:  "... δεν πας να φωνάζεις;  εμείς υπάρχουμε και θα υπάρχουμε γιατί έχουμε  γερές πλάτες πίσω μας".  Κλέβουν εκατό, δίνουν πέντε για  εγγύηση αποφυλάκισης και μετά  κυκλοφορούν ανενόχλητοι και κανείς δεν ακούει ποτέ τίποτα, όχι μόνο   για κάποια απόφαση, αλλά μήτε για το πότε έχει καθοριστεί η   δικάσιμος.
        Ελέγχοντας τα ΜΜΕ και άλλες  νευραλγικές κρατικές υπηρεσίες το "γνωστό-άγνωστο" κατεστημένο εξακολουθεί να οργιάζει κλέβοντας  όλο και πιο περισσότερα αφήνοντας  τον λαουτζίκο να ζει με..  ψευδαισθήσεις.  Γι' αυτό άλλωστε και οι πορείες, οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες. Οι διάφοροι... "χοντροί" έχοντας  εξασφαλίσει τα... προς το ζειν, μέσω ενός καλομελετημένου σχεδίου  διαφθοράς και ξεχαρβαλώματος εξακολουθούν να χλευάζουν και να  ειρωνεύονται τον λαό κάθε φορά που στέλνουν κάποια... "χαρτζιλίκια"  στο εξωτερικό.  Οι... "κύριοι" αυτοί είναι κλέφτες με λοφίο.  Το αν  έκλεψαν πέντε ή δέκα δεν μετριάζει το έγκλημά τους.  Δεν θα  δικαστούν για το πόσα έκλεψαν, αλλά για το ότι... έκλεψαν.  Είναι... ΚΛΕΦΤΕΣ!
      Όμως, το ερώτημα που δημιουργεί η  τραγελαφική αυτή κατάσταση  εξακολουθεί να παραμένει:  «Και τώρα τί γίνεται;» Έπειτα από μια μακρόχρονη περιήγηση στον χώρο τών αντιμνημονιακών δυνάμεων μπορώ να σας διαβεβαιώσω   υπεύθυνα, ότι δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!  Το πολιτικό τοπίο είναι γνωστό   και καθημερινά ξεφυτρώνουν και νέοι...  "σωτήρες", ενώ στον υπάρχοντα  πολιτικό χώρο οι... επαγγελματίες  πολιτικοί αλλάζουν κάθε τόσο και  λίγο σπίτι... εργασίας (βλ. κομματο- μπουρδέλο) και τσάτσα ή νταβατζή οι οποίοι, ως είναι γνωστόν  εργάζονται με το αζημίωτο προκειμένου να εξασφαλίσουν από τα υψηλά  ιστάμενα αφεντικά την... άδεια εργασίας.
    Μέχρι σήμερα, οι υπάρχοντες...  αντιμνημονιακοί αντιστασιακοί δεν  κατόρθωσαν να δημιουργήσουν και να ενεργοποιήσουν μια πολιτική  πλατφόρμα, απλή και με συγκεκριμένα αιτήματα.  Κάποτε ακούγονταν ότι  πρέπει (και πρέπει) να γίνουν θεσμικές αλλαγές (αναθεώρηση τού  Συντάγματος, υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων, ανόρθωση της Παιδείας,  αξιοπρεπή εθνική εξωτερική πολιτική, κ. ά.), σήμερα δεν ακούγεται  τίποτα.  Με λίγα λόγια πρέπει να μπει μια τάξη σ΄ αυτό το σπίτι που  λέγεται ΕΛΛΑΔΑ η οποία έχει καταντήσει χειρότερη και από λαμαρινένια  παράγκα τού... Δουργουτιού.
      Ας πάψει, λοιπόν, να παίζεται το   παιχνίδι των σκοτεινών κύκλων και ας ενεργοποιηθεί ο λαός με τρόπους  παθητικής αντίστασης.  Γίνεται λόγος για το μικρόβιο τού  καταναλωτισμού, αλλά πουθενά δεν είδα μια δραστηριοποίηση εναντίον  του. Ας πάψουν οι κατευθυνόμενοι  Συνδικαλιστές να κατεβάζουν τον  κόσμο στους δρόμους και αντί γι' αυτό ας ζητείται από τον Λαό να μην  βγει από το σπίτι για... ψώνια ή διασκέδαση  2 Σαββατο-κύριακα τον μήνα.  Ας πάψουν να ταλαιπωρούν τον Λαό με... "δυναμικές κινητοποιήσεις" που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα, αλλά  δίνεται η ευκαιρία σε κάποιους ν'  αφήνουν πίσω τους ρημαδιό καίγοντας περιουσίες αθώων πολιτών.  
 Αυτά προς τις... αντιμνημονιακές ηγεσίες οι οποίες, αν δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα καλύτερο απ'  αυτά που... δεν προσέφεραν μέχρι σήμερα, είναι καλύτερα να  επιστρέψουν στα σπίτια τους και να πάψουν να ηγεμονεύουν τους νέους  πολίτες προσφέροντάς τους απογοήτευση και μόνο.  Οι καταστάσεις απαιτούν καινούργια  μυαλά και καινούργιες προτάσεις.    Το... σήριαλ" που παρουσιάζουν στον Λαό είναι πολύ παλιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου