Share |

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Γιαννουλόπουλος Ανδρέας

Ιατρός γαρ ανήρ αντάξιος πολλών άλλων (Όμηρος)

Είναι οι Έλληνες γιατροί διεφθαρμένοι στο σύνολό τους;
Ισχύει για το Ιατρικό Σώμα άραγε η ρήση του Πάγκαλου ότι “όλοι μαζί τα φάγαμε”;
Έχει ο Έλληνας γιατρός τη διαφθορά χαραγμένη στο DNA του όπως δήλωσε επί γερμανικού εδάφους ο ΓΑΠ;
Η αυθαίρετη αυτή γενίκευση και η επαίσχυντη αυτή συκοφαντία είναι πολύ καλά μελετημένη ψυχιατρικώς, είναι γερμανικής επινόησης αλλά δοσίλογης εκτέλεσης.
Ποιος ήταν και είναι ο στόχος της;
Η μαζική ενοχοποίηση ενός ολόκληρου λαού που εργάζεται τίμια περισσότερο από όλους τους άλλους Ευρωπαίους και παράγει πλούτο προκειμένου η κομματοκρατία και οι πάσης φύσεως “Χριστοφοράκηδες”, χαραμοφάηδες και τρωκτικά να αποκτήσουν συνενόχους να αποφύγουν τη Δικαιοσύνη αλλά κυρίως να πείσουν το λαό να δεχθεί τη ληστρική οικονομική επιδρομή που ζούμε.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Πως καταρακώνεται και ευτελίζεται μία αξία:
Όταν πρώτα – πρώτα και με κάθε τρόπο (κυρίως με τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης και μωραχαβλίασης) προσάψεις σε αυτήν χίλιες δύο κατασκευασμένες κατηγορίες, χίλιες δύο αστήριχτες και ψεύτικες ετικέτες για να αμαυρώσεις σιγά – σιγά τη λάμψη  και τη λαμπρότητα της αξίας στα μάτια της κοινωνίας.
Όταν δηλαδή μειώσεις την αίγλη, τη φήμη, το έργο, την εντιμότητα, το κύρος και λασπώσεις την εικόνα π.χ. του γιατρού στα μάτια της κοινωνίας.
Κατά τον Αριστοτέλη όμως, τέσσερις ήταν οι κυριότερες πολιτικές και κοινωνικές τάξεις που είχαν τη μεγαλύτερη αξία: οι γιατροί (που κατείχαν πάντα τα πρωτεία), οι μάντεις, οι ιερείς και οι ραψωδοί.
Για τον λόγο αυτόν άλλωστε οι γιατροί λατρεύτηκαν πολλές φορές ως Θεοί από τους ανθρώπους, λόγω του ότι το έργο τους ήταν ισάξιο των Θεών. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Ασκληπιός που από θνητός, αναδείχτηκε ως Θεός κεραυνοβολήθηκε όμως από τον Δία επειδή ανάσταινε νεκρούς. Διότι λιγόστευαν οι υπήκοοι του κάτω κόσμου και ο Άδης παραπονέθηκε στον Δία και ζήτησε την τιμωρία του.
Ποιος λοιπόν ήταν και είναι ο τελικός στόχος της κατασυκοφάντησης του Ιατρικού Σώματος; Ένας και μόνο.
Η κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση των γιατρών που συντελείται σήμερα.
Στις πρόσφατες όμως κινητοποιήσεις και συνελεύσεις των γιατρών, όπου προσήλθαν χιλιάδες που δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι θα υπήρχε κάποια αρχή ή κάποιος κυβερνήτης αυτής της χώρας που θα είχε τέτοιο θράσος και τέτοιο θάρρος έτσι ώστε να καταστρέψει και να διαλύσει ανερυθρίαστα την πολυτιμότερη κοινωνική ομάδα που είναι οι γιατροί.
Φάνηκε λοιπόν ξεκάθαρα σε αυτές τις συνελεύσεις όπου έγιναν σημαντικές τοποθετήσεις και ψηφοφορίες ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών δεν είναι έτσι όπως θέλει να είναι η αισχρή προπαγάνδα και η αισχρή ψευδολογία και κατασυκοφάντηση των μνημονιακών κυβερνήσεων και να παρουσιάζει.
Έγινε γνωστό από έγκριτη μελέτη Αγγλικού Πανεπιστημίου, ότι οι πολιτικοί των Δυτικών χωρών πάσχουν από το σύνδρομο της ύβρεως, ένα σύνδρομο που έγινε αποδεκτό από την Βρετανική Ψυχιατρική Εταιρία ως νόσος.
Θέλουν λοιπόν οι άρρωστοι αυτοί κρατούντες να παρουσιάσουν ένα επίλεκτο κομμάτι της κοινωνίας που είναι οι γιατροί, μέσω μιας αυθαίρετης, δογματικής, αλλά και καλά οργανωμένης και σκόπιμης γενίκευσης, μέσω μιας ύπουλης και αισχρής ισοπεδωτικής λογικής, ότι οι γιατροί είναι όπως οι παχυλοί τραπεζίτες, ασύστολοι χρηματολάτρες και φακελάκηδες καθώς και ασυνείδητοι εκμεταλλευτές του λαού.
Η στοχευμένη αυτή λάσπη που άρχισε να εκτοξεύεται από πολύ καιρό πατώντας πάνω σε μία μικρή μειοψηφία γιατρών που συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με τα φαύλα πολιτικά καθεστώτα ως βουλευτές – γιατροί ή ως σύμβουλοι σε επιτροπές και υπουργεία και ασφαλιστικά ταμεία. Πατώντας και σε κάποιες μικρές, ευτυχώς, ομάδες γιατρών που έχουν παραβεί και δεν τηρούν την Ιατρική Δεοντολογία και εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο.
Όλη αυτή η γενίκευση της λασπολογίας έχει ένα και μοναδικό συγκεκριμένο στόχο: Να βάζουν τους ασθενείς και κατ’ επέκταση τον λαό απέναντι και εναντίον των γιατρών βομβαρδίζοντας την κοινή γνώμη με ψέματα και συκοφαντίες. Ή τουλάχιστον να κρατάνε τον λαό ουδέτερο και απαθή έτσι ώστε να μην παίρνει θέση σε αυτά που συντελούνται σήμερα εις βάρος των γιατρών και τα οποία όμως θα καταστρέψουν πρώτα τον ίδιο τον λαό και μετά τους γιατρούς.
Θέλουν δηλαδή να μηδενίσουν, να σβήσουν και να εξαλείψουν το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο των γιατρών προκειμένου να μην φαίνεται και να μην ακούγεται. Να μην φαίνεται και να μην ακούγεται η κοινωνική προσφορά των Ελλήνων γιατρών που παρέχουν απλόχερα σε όλη τη χώρα ιατρική αλληλεγγύη σε μεγάλο βαθμό αναξιοπαθούντων. Μία αλληλεγγύη Ελληνικής καταγωγής και προέλευσης που έχει κρατήσει κάπως όρθιους τους Έλληνες πολίτες σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα εξαιτίας του πολέμου που κήρυξαν οι τοκογλύφοι και οι δοσίλογες κυβερνήσεις μας.
Οι Έλληνες γιατροί παρέχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες κάτι που δεν παρέχεται από καμία άλλη κοινωνική ομάδα, τη στιγμή που οι Διεθνείς Συμβάσεις ορίζουν ότι οι αναξιοπαθούντες έχουν όλα τα δικαιώματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, είναι δηλαδή πληρωμένα από κοινοτικούς πόρους που έχουμε πληρώσει όλοι οι φορολογούμενοι. Και ενώ οι γιατροί εργάζονται δωρεάν κάποιοι καρπώνονται τα κονδύλια των ιατρικών υπηρεσιών που αντιστοιχούν στους αναξιοπαθούντες. Παρόλα ταύτα η φανερή, η υπόγεια και ύπουλη κατασυκοφάντηση των γιατρών συνεχίζεται και δυστυχώς βλάπτει ακόμη περισσότερο τους ασθενείς και την κοινωνική συνοχή γενικότερα, διότι η κατασυκοφάντηση αυτή διαβρώνει, υπονομεύει, δηλητηριάζει και διαρρηγνύει την εμπιστοσύνη των ασθενών στα πρόσωπα των γιατρών και την ιερή σχέση Ιατρού – Ασθενούς, την ισοπεδώνει, την μειώνει και την υποβιβάζει. Μία σχέση που θεωρείται εντελώς απαραίτητη για την ακριβή διάγνωση, εκτίμηση και καλύτερη θεραπεία των αρρώστων. Δεν θέλουν οι δοσίλογες κυβερνήσεις δημόσια αποδοχή και αναγνώριση του Ιατρικού έργου και των Γιατρών, διότι έτσι το κύρος και η αξία των γιατρών μεγεθύνεται, η επιρροή της στο λαό αυξάνεται και η εξουσία των δοσίλογων μειώνεται και δεν μπορούν να προβαίνουν σε αυθαίρετες αποφάσεις και παράνομες απολύσεις. Να διαλύουν χωρίς αιτία τον κορμό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που είναι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, να την παραδίδουν σε γερμανικά ιδιωτικά συμφέροντα και όλα αυτά να τα βαφτίζουν “Μεταρρύθμιση”, να κομπάζουν στα ΜΜΕ γι’ αυτές τους τις ενέργειες και να εισπράττει ο Άδωνις περισσότερη δόξα από του Γερμανούς!!!. Να εισπράττει τη δόξα της απάτης και της κλοπής των Ιερών χρημάτων των ασφαλισμένων και των ηλικιωμένων που επί τόσα χρόνια πλήρωναν με τις υπέρογκες ασφαλιστικές τους εισφορές προκειμένου να έχουν γιατρό και φάρμακα. Και όλα αυτά για να εξοικονομούν χρήματα για τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.
Επειδή όμως όλο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό έχει φέρει τους γιατρούς όλης της χώρας σε θερμοκρασία βρασμού, οι γιατροί έχουν πετάξει πια τις κομματικές ταυτότητες στην πυρά και με ένα πρωτοφανές αγωνιστικό φρόνημα αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να απαντήσουν εφ’ όλης της ύλης, να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους αλλά και τα συμφέροντα των ασθενών και όλων των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται βάναυσα καθώς και να καθαρίσουν με Ηράκλεια γνώση και δύναμη την Κόπρο του Αυγεία, συγκροτώντας άμεσα ένα ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΡΑΓΕΣ ΜΕΤΩΠΟ με τους ασθενείς και ολόκληρο τον λαό.
Αποφασίζουν σήμερα να απαντήσουν πειστικά και να ενημερώσουν τους ασθενείς και τον λαό για αυτήν την πρωτόγνωρη επίθεση την οποία δέχονται που έχει καταρρακώσει την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη όλων των γιατρών που με εργασία τόσων ετών και σπουδών δεκαετιών κατάφεραν να καταξιωθούν στην κοινωνία και να σταθούν ψηλά στο βάθρο της τιμής και της αξίας σαν οι προστάτες της υγείας και της ζωής του λαού, με αποτέλεσμα η φήμη τους να έχει περάσει τα ελληνικά σύνορα και για τον λόγο αυτόν είναι περιζήτητοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου ζητούν κατά προτίμηση Έλληνες γιατρούς προκειμένου να στελεχώσουν τα συστήματα υγείας τους.
Η αναλυτική και σε βάθος ενημέρωση προσωπικά του κάθε ασθενούς και της οικογένειάς του για την εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων που στοχεύει ευθέως στην εξόντωση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, όπως άλλωστε δήλωσαν δημόσια 1.800 καθηγητές στη Γαλλία τον Φεβρουάριο του 2012 με:
1. Γνωστοποίηση, για τους 2.700 και πλέον θανάτους που έχουν επέλθει λόγω έλλειψης γιατρών, κρεβατιών και νοσηλευτικού και ιατρικού υλικού στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
2. Γνωστοποίηση, για τις 5.000 και πλέον αυτοκτονίες που έχουν συντελεστεί ένεκα της οικονομικής εξαθλίωσης που παρανόμως έχει γίνει στους έντιμα εργαζόμενους και της έντεχνης ενοχοποίησης του λαού, που ωθεί τους ανθρώπους σε αυτοχειρία.
3. Γνωστοποίηση, για τους εκατοντάδες θανάτους από καρδιακά και αγγειακά επεισόδια.
4. Γνωστοποίηση, για την κατακόρυφη αύξηση των νευροψυχιατρικών και καρδιαγγειακών κυρίως νοσημάτων.
5. Γνωστοποίηση, για την εξαθλίωση, την ταλαιπωρία και την βράχυνση της ζωής των καρκινοπαθών, των διαβητικών, των νεφροπαθών και όλων των ευπαθών ομάδων του ελληνικού λαού.
Όλοι οι γιατροί της χώρας συλλέγουν και απαριθμούν τον συνολικό αριθμό των θυμάτων που έχουν προκαλέσει μέχρι τώρα οι μνημονιακές κυβερνήσεις για να σταλούν άμεσα στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκήσει πάραυτα ποινική δίωξη για όλα τα απάνθρωπα εγκλήματά τους.
Οι γιατροί όλης της χώρας ζητούν άμεσα να διενεργηθεί δημοσιονομικός έλεγχος και να βρεθούν όλοι οι ένοχοι των οικονομικών σκανδάλων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον ΕΟΠΠΥ.
Ζητούν επίσης τον δημοσιονομικό έλεγχο όλων των ιατρικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ και άλλων κοινοτικών προγραμμάτων που έχουν λάβει χώρα ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια αλλά και παλαιότερα.
Ζητούν δημοσιονομικό έλεγχο για τα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν λάβει χώρα στο πιο ανθηρό οικονομικώς ασφαλιστικό ταμείο των υγειονομικών που είναι το ΤΣΑΥ.
Ζητούν τη διαγραφή από τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας όλων των βουλευτών - γιατρών που κηλιδώνουν και αμαυρώνουν το ιατρικό λειτούργημα και ντροπιάζουν το Ιατρικό σώμα των Ελλήνων γιατρών.
Παράλληλα, ο ιατρικός κόσμος της χώρας συνάπτει άμεσα συμμαχία με το Πανεπιστημονικό Μέτωπο της χώρας και του Απόδημου Ελληνισμού που διαθέτει στρατιές δικηγόρων, εισαγγελέων, δικαστών, καθηγητών Φιλοσοφικής, Πολυτεχνείων, Γεωπόνων, Κτηνιάτρων, οικονομικών ειδικοτήτων και επιστημών για την από κοινού δράση και σφαιρική ενημέρωση του λαού. Για τον εξοπλισμό και την παροχή πληρέστερων επιστημονικών όπλων και επιχειρημάτων για μια τεκμηριωμένη καταδίκη των δοσίλογων.
Επίσης, οι γιατροί όλης της χώρας συντάσσουν υπόμνημα το οποίο θα σταλεί σε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους της Ευρώπης και του κόσμου καθώς και σε όλους τους άλλους επιστημονικούς φορείς και συλλογικότητες, προκειμένου να γίνουν γνωστά στην οικουμένη τα εγκλήματα που διαπράττουν οι δοσίλογες κυβερνήσεις και οι τροικανοί στη χώρα μας.
Οι γιατροί και όλοι οι επιστήμονες που σέβονται τη δεοντολογία τους και τον άνθρωπο θα φροντίσουν άμεσα για την επανεμφάνιση και την επανακυκλοφορία των εννοιών και των λέξεων όπως, άνθρωπος, δικαιοσύνη, πολίτης, πολιτική, Σύνταγμα, δικαίωμα κλπ που τις έχει η αχρησία στεγνώσει, η κακοχρησία πληγώσει και η πολυχρησία επικίνδυνα αποδυναμώσει.
Για να αφυπνιστεί ο λαός να σηκωθεί και να σταθεί όρθιος και να ζητήσει άμεσα Εθνική Ανεξαρτησία, Σύνταγμα, Δημοκρατία, Ελευθερία αλλά προπάντων να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων για όλα τα ανομήματά τους.
Να ζητήσει ο λαός όρθιος τη συντριβή επιτέλους της σύγχρονης Λερναίας Ύδρας, τη συντριβή της σύγχρονης Σφίγγας έτσι ώστε να πάψει να αρρωσταίνει, να νοσεί, να θλίβεται και να καταθλίβεται και να πεθαίνει πριν την ώρα του.
Να ζητήσει ο λαός τώρα το φάρμακο που θα αποτελέσει πανάκεια και θα θεραπεύσει μαζικά ολόκληρο το έθνος που έχει νοσήσει και δεν είναι κάτι άλλο παρά η φυλάκιση και η δήμευση των περιουσιών όλων όσων συμμετείχαν σε αυτά τα εγκλήματα.
Οι γιατροί με τη βοήθεια των άλλων επιστημόνων της χώρας και του απόδημου ελληνισμού έχουν υποχρέωση αλλά και καθήκον να βγάλουν από τη χειμερία νάρκη τον λαό μας. Να τον απαλλάξουν από τον θανάσιμο εναγκαλισμό με τον πιο φονικό Μεσαίωνα που του έχουν επιβάλλει και τον έχουν βυθίσει οι συμμορίες των πολιτικών.
Με αυτόν τον τρόπο ο λαός μας θα ισορροπήσει ψυχικά, θα αναπνεύσει σωματικά και θα θεραπευτεί ολοκληρωτικά.
Ο μακρινός Νώε άλλωστε μέσα στη βιβλική κιβωτό έσωσε από τον κατακλυσμό όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου. Ο σύγχρονος απόγονός του με επικεφαλής τους γιατρούς καλείται στην εποχή των ηθικών παγετώνων να σώσει από τον ηθικό διασυρμό και τον συνακόλουθο αφανισμό τον κόσμο των ηθικοπνευματικών αξιών και αρετών και προπαντός να διαφυλάξει την αναπαλλοτρίωτη περιουσία που ανήκει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα δηλαδή την περιουσία των παραδοσιακών σπόρων.
Να διαφυλάξει την βιοποικιλότητα του πλανήτη Γη, που δημιουργήθηκε από τη φύση σύμφωνα με τη θεωρία της εξέλιξης και η οποία απειλείται άμεσα από ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών προκειμένου να επιβάλλουν τρόφιμα Φραγκεστάιν και καρκινογόνα μεταλλαγμένα που θα αυξήσουν κάθετα και τη νοσηρότητα και τη θνητότητα.
Οι σύγχρονοι γιατροί, οι σύγχρονοι Ασκληπιάδες πρέπει να γίνουν πρωταγωνιστές σε αυτές τις μάχες και πρωτοπόροι, επειδή είναι όπως είπαμε εντεταλμένοι να είναι φρουροί και προστάτες της υγείας και της ζωής των ανθρώπων δίνοντας καθημερινά τις μάχες με τον χάρο όχι περιστασιακά στα μαρμαρένια αλώνια της μεσαιωνικής μυθοπλασίας αλλά στα κρεβάτια του πόνου και στα χειρουργεία της καθημερινής νοσοκομειακής φροντίδας και θητείας.
Αυτή η θητεία αποκτά νόημα και ουσία όταν ο κάθε γιατρός την αντιληφθεί ως υπέρτατη για τον άνθρωπο διακονία, ως ακριβό διαπιστευτήριο της κοσμικής υστεροφημίας, της μεταθανάτιας επιδοκιμασίας και αθανασίας όπως ο Ασκληπιός.
Αφού άλλωστε μία ζωή μπορεί να μην αξίζει τίποτα, τίποτα όμως από πολλές απόψεις δεν αξίζει όσο μία ζωή.
Οι γιατροί λοιπόν, και όλοι οι άλλοι επιστήμονες πρέπει να δώσουν τέλος στον εφιάλτη αυτής της καταστροφικής πολιτικής των δοσίλογων κυβερνήσεων, Πρέπει να απαιτήσουν την επιβολή του Δικαίου για να ειρηνέψουν οι ψυχές και ο τόπος.
Να σταματήσουν τους τροικανούς και τους δοσίλογους, να στέλνουν στην αναπηρία, στην ανεργία, στη φτώχεια, στην αρρώστια και άλλους συνανθρώπους μας στερώντας τους το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία.
Οι Έλληνες γιατροί οφείλουν να σταματήσουν εδώ την εξόντωση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που έχουν προγραμματίσει να κάνουν οι “Σοφοί” πολιτικοί μας και οι τροικανοί που διαθέτουν νόες τερατώδεις ικανότατους για τα χειρότερα εγκλήματα.


Γιαννουλόπουλος Ανδρέας
Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου